All-in flexkantoor

Wil je een kantoor huren in de regio Utrecht? Lees de unieke eigenschappen van Flexkantoor BIJ JACOB in Woerden.
Een all-in concept dat zichzelf bewezen heeft en uitstekend gewaardeerd wordt.

Z

All-in concept

Flexkantoor BIJ JACOB beschikt over zeer snel glasvezel internet, gratis parkeren, laadpalen, Wifi, gratis koffie, gratis printservice, vergaderruimtes, sfeervolle tuin en meer. Kortom, een kantoor met ideale voorzieningen om in te werken.

Uitstekende bereikbaarheid

Flexkantoor BIJ JACOB is gelegen op 300 meter van de snelweg A12 en op 500 meter van het station van Woerden. Daarnaast beschikt het flexkantoor over goede eigen parkeervoorzieningen.

Aangename werkomgeving

Kantoorruimte huren Flexkantoor BIJ JACOB betekent dat je in contact komt met leuke huurders in een kantoor met een aangename en inspirerende sfeer. Bij goed weer is het heerlijk vertoeven in de tuin.

f

Flexibiliteit

Jouw eigen kantoorruimte huren kan al vanaf 20 vierkante meter met een kort huurcontract zodat je volledige flexibiliteit hebt.

Moderne vergaderruimtes

Behalve kantoorruimtes, beschikt Flexkantoor BIJ JACOB over fraaie vergaderruimtes, welke beschikken over alle benodigde voorzieningen

Informatie aanvragen

Wil je meer te weten komen over Flexkantoor BIJ JACOB in Woerden? Vraag de gratis brochure aan. Je leest uitgebreide informatie over het unieke all-in flexconcept en de beschikbare kantoorruimten. De brochure aanvragen is in een minuut geregeld!